Turizmciler EMITT fuarına hazırlanıyor

Adana ve Mersin'deki turizm sektörü temsilcileri 26-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na hazırlık için bir araya geldi.

Adana ve Mersin’deki turizm sektörü temsilcileri  26-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 21. düzenlenecek olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na hazırlık için bir araya geldi.

 Çukurova Kalkınma Ajansı’nın (ÇKA) öncülüğünde Adana ve Mersin’de gerçekleştirilen toplantıya Mersin Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Mersin Üniversitesi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TURSAB), Çukurova Turistik Otelciler Birliği(ÇUKTOB), Mersin Turizm İşletmecileri Birliği(MERTİD) ve diğer sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda Adana ve Mersin’i en iyi şekilde temsil etmek ve turizm profesyonellerinin fuardan en üst düzeyde faydalanmasını sağlamak için yapılması planlanan etkinlikler değerlendirildi.