Turizmde Algı Araştırması Anketi

Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ‘’Adana Turizm Algı Araştırması’’ yapmak amacıyla anket çalışması düzenlendi.

Vali Mahmut Demirtaş’ın imzasıyla  kamu kurum ve kuruluşları, 80 ilin valiliklerinin yanı sıra  üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarına yazı gönderilerek, ‘’Valiliğimiz İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ,  Çukurova Kalkınma Ajansı 2016 Doğrudan Faaliyet Destek  Programı kapsamında hazırlanan ‘Adana Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Algı Araştırması Projesi’’  ajans tarafından kabul edilmiş olup söz konusu proje çerçevesinde ilimizle ilgili algı araştırması yapmak amacıyla bir anket hazırlanmıştır’’ denildi.

Yazıda,  www.adanaturizmalgi.net adresinden ulaşılabilen anketin 9 Eylül tarihine kadar online olarak doldurulması istendi.

Bu yöndeki çalışmayla,  ‘’Adana algısının olumlu yönde geliştirilebilmesine yönelik bir yol haritasının belirlenebilmesi için kentin ulusal ve uluslar arası ölçekte nasıl algılandığının ortaya konmasının’’ hedeflendiği belirtildi.