“Türk Boksuna Emeği Geçenler Turnuvası''

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen ve 5-8 Aralık tarihlerinde Ankara’da yapılacak “Türk Boksuna Emeği Geçenler” turnuvasına Adana Gençlikspor takımından iki sporcu gitti.

Boks Antrenörü Ercan Balamir, boks sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak için okulları tarayarak yeni  yetenekler kazandıklarını söyledi.

-“2 SPORCUDAN DA MADALYA BEKLİYORUM”-

Ankara’ya giden sporculardan şampiyonluk beklediğini belirten Balamir, konuşmasına şöyle devam etti:

“ Sporcularımızı uzun zamandır bu müsabaka için hazırlıyorum. İkisi de gelecekte kentimizi ve Türkiye’yi  Avrupa ve uluslararası müsabakalarda temsil edeceğine inancım tam. Sporculara en büyük desteği aileleri veriyor. Sporda aile desteği  çok önemli. Sağlık, eğitim, beslenme gibi konularda herhangi bir sıkıntıları olduğunda koordineli çalıştığımız aileleri hemen bilgi veriyor. Bu konuda çok şanslıyız. Bu sporcular başarısı için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fazlı Bayram Hadi, sporcularla yakından ilgilendiği gibi malzeme yardımında eksiğimizi gideriyor. Verilen bu desteği boşa çıkartmayacağız. Ankara’da Şefik Tetik Boks Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakalarda güçlü rakiplerimize rağmen İki sporcumuzdan da  madalya bekliyoruz.”

Balamir, turnuvaya genç kategorisinde 75 kiloda Emre Durak ve yıldız kategorisinde  66 kiloda Hayati Uyarlar’ın katılacağını ifade etti.