Türkiye-Kuzey İrlanda Milli maçına doğru

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, “Spora ayrı bir önem veren Valimiz Hüseyin Avni Coş’un direktifleriyle milli maçla ilgili tüm hazırlıkları tamamladık” dedi.

Hadi, Kuzey İrlanda ile Türk Milli takım kafilelerin antrenman ve diğer gereksinimlerinin en iyi şekilde karşılandığını, her iki milli takımın rahatlığı için tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Vali Hüseyin Avni Coş’un hazırlıklarla ilgili sürekli bilgi aldığına dikkati çeken Hadi, şöyle devam etti:

“Spora ayrı bir önem veren Valimiz Hüseyin Avni Coş’un direktifleriyle milli maçla ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Özellikle UEFA standartlarında olan 5 Ocak Stadı’ndaki tüm eksikler giderildi. Türk ve yabancı medya mensupları için yeni basın odası oluşturduk. Valimiz Hüseyin Avni Coş, hazırlıklarla ilgili bilgi alarak eksiklerin giderilmesi konusunda önemli destek veriyor. Hem Kuzey İrlanda  hem de Türk Milli takımına Adana konukseverliğini en iyi şekilde göstereceğiz. 2 takımın da kentimizden iyi izlenimlerle ayrılmasını sağlayacağız. Karşılaşmayı izleyecek olan Valimiz Hüseyin Avni Coş’a gençliğe verdiği değer ve önem için teşekkür ederim.”

Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Kazım Tekin, Cemal Demirağ ve Mahmut Kır ile Stat Müdürü Timur Kaya, organizasyonun başarılı geçmesi için büyük çaba gösterdikleri dikkati çekiyor.

-FUTBOL FEDERASYONU YÖNETİCİLERİNDEN TEŞEKKÜR-

5 Ocak Stadı’nda incelemelerde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsil  İşleri  Müdürü ve Organizasyon Sorumlusu Baki Şahin, TFF Stadyum ve Güvenlik Müdürü UEFA Kulüp-Lisans Altyapı Kriterleri Uzmanı Cenk Cem, NETAŞ, Montaj Hizmetleri ve Saha Koordinasyon Müdürü Caner Teoman, 5 Ocak Stadı ve diğer konulardaki özveri ve hazırlıklar için Vali Hüseyin Avni Coş ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederek, Adana'ya uluslararası organizasyon verilmesi konusunda destek olacaklarını ifade ettiler.

-MİLLİ MAÇA BÜYÜK İLGİ VAR-

Türkiye-Kuzey İrlanda karşılaşmasına, protokol mensuplarının yanı sıra Adana ve çevre illerden büyük ilgi gösterildiğinin altını çizen Hadi,”Edindiğim bilgiye göre 4 gündür açık tuttuğumuz gişelerde biletlerin yarısı satıldı. Öyle sanıyorum maç günü biletlerin tamamı tükenecek. 16 bin kişi kapasiteli stadımızın tamamen dolmasını bekliyoruz. Bunun yanı sıra Türk ve yabancı 180 medya mensubunun akredite olması da özel maç da olsa karşılaşmaya verilen önemi kanıtlıyor” diye konuştu.

Hadi, karşılaşmanın 15 Kasım Cuma günü 5 Ocak Stadı’nda saat 21.00’de başlayacağını, yığılmaları önlemek için spor severlerin stada erken gelmelerini de istedi.