Türkmen: ''Adana'yı bir türlü konuşamadık!''

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, iktidar partisi milletvekilleri ile bir türlü bir araya gelerek Adana'yı konuşamadıklarını söyledi. Kendisinin Ak Partili milletvekilleriyle iki kez bir araya geldiğini ve Fatma Gül Demet Sarı'nın bakan olduğunda sunduğu 'Adana'nın Sorunları Dosyası'ndan sonra merak edilerek kendisine dönülmediğini belirtti ve Adana'nın bu anlamda sahipsiz olduğunu belirtti.

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen,  iktidar partisi milletvekilleri ile bir türlü bir araya gelerek Adana’yı konuşamadıklarını söyledi. Kendisinin Ak Partili milletvekilleriyle iki kez bir araya geldiğini ve Fatma Gül Demet Sarı’nın bakan olduğunda sunduğu ‘Adana’nın Sorunları Dosyası’ndan sonra merak edilerek kendisine dönülmediğini belirtti ve Adana’nın bu anlamda sahipsiz olduğunu belirtti.

GÜNEY ADANA PROJESİ HEPSİ BİR ARADA PROJESİDİR

İktidar milletvekillerinin Adana’ya yönelik hizmetler ve eksiklikler konusunda kendilerinden görüş dahi almadıklarından dertlenen Milletvekili Türkmen, Adana Valiliği’nin önemsediği Güney Adana Projesi toplantısına katıldığını ve burada konuşulan konuların, ortaya  konulan projelerin yeni bir proje olmadığını ve bugüne kadar konuşulan, hayata geçirilen projeler olduğunu belirtip ‘Adana için hepsi bir arada olan projeler’ demek daha doğru olur. İnşallah konuşulan konularda olsa Adana adına bir çivi çakılır’ diyerek de temennilerde bulundu.

ADALET YAKLAŞIMI VE DELEGE SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRMESİ

Türkiye’nin adalet konusunda sınıfta kaldığının altını çizen CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, ‘Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet isteyen çağrıları bu ülke için o kadar önemlidir ki, adaletten uzaklaşan ülkenin sonu iyi olmaz. Biz de Türkiye’nin güzel günlere ancak adalet ile kavuşacağını savunuyoruz’ dedi. Milletvekili Doğan, CHP’nin ilçelerde delegeleri sandık koyarak seçmek istemesini de ‘ön seçimle milletvekili adayı olan bir vekil olarak çok önemsiyorum. Bize yakışan bir seçimdir delege seçimi. Bir yerden başlamak gerekirdi. Masa başında delege yazmak bize yakışmaz’ dedi ve gazetemize başarı dileklerinde bulundu.