TUROYD Adana'da bir araya geldi

Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Yönetim Kurulu toplantısı Adana'da yapıldı. Toplantıya Adanalı otel yöneticileri de katıldı.

Turizmin tanıtımında, ülke yararına ortak fikir ve projeleri hayata geçirmek, turizm sektörüne emek veren tüm işverenler ve yatırımcılar arasında bağ kurmak üzere hayata geçirilen TUROYD Yönetim Kurulu tarafından yapılan ve çok sayıda otel müdürünün buluştuğu toplantıda, turizm sektörü için önemli konular değerlendirildi.

 

TUROYD Başkanı Alican Aksu, toplantıda, turizm sektörünün nereye gittiğini ve kent turizminde neler yaşandığını değerlendirdi. Yaz sezonunun o2016- 2017 sezonuna göre çok iyi geçtiğini belirten Aksu, ‘’Şu anda dünyadaki fiyat artışlarından dolayı Türkiye'nin yavaş yavaş cazibesini ve mevcut siyasi yapının istikrarı, turizme önem vermesi, Turizm Bakanı'nın tamamen turizm sektöründen gelen birisi olması sebebiyle güzel ışıklar var" dedi.

 

Adana’nın da turizm yönünden yüksek potansiyelinin bulunduğunu anlatan Aksu, bu potansiyelin seyahat severlere kentin neden tercih edilmesi gerektiği başlıklarla anlatılması gerektiğini bildirdi.