TÜRSAB Adana Başkanı Murat Şirin: ''İstifa et Menevşe''

650 bin lira gibi bir bütçenin tüketimini gerçekleştirmesine karşın yaptığı hizmetleri tartışılan ATAK A.Ş'ye bir eleştiri de TÜRSAB Adana Başkanı Murat Şirin'den geldi. Şirin, ''kuruluşu sırasında söz verilmesine rağmen turizm sektöründen hiç bir kuruluşu yapı içine dahil etmeyen ancak turizmciliğe soyunan sonuçta turizm tanıtım konusunda beklentilere yanıt vermeyen eleştiriler alan ATAK A.Ş'nin yöneticileri şimdide de tarıma el atmışlar. Pes doğrusu!' dedi.

650 bin lira gibi bir bütçenin tüketimini gerçekleştirmesine karşın yaptığı hizmetleri tartışılan ATAK A.Ş’ye bir eleştiri de TÜRSAB Adana Başkanı Murat Şirin’den geldi. Şirin,  ‘’kuruluşu sırasında söz verilmesine rağmen  turizm sektöründen hiç bir kuruluşu yapı içine dahil etmeyen ancak turizmciliğe soyunan sonuçta turizm tanıtım konusunda beklentilere yanıt vermeyen eleştiriler alan  ATAK A.Ş’nin yöneticileri şimdide de tarıma el atmışlar. Pes doğrusu!’ dedi.

KOCA BİR HİÇ!

Adanalılar’ın parasını harcayan ATAK A.Ş’nin işlevini eleştiren Murat Şirin, ‘pişkinler turizmi bitirdiler. Şimdi de tarıma el attılar. Tarımda tutmazsa sanayiye el atacaklar sanırım Yazık… Parayı çarçur etmek için kendilerine kılıf arıyorlar. ATO Başkanı Atilla Menevşe’ye soruyorum. 650 bin lirayı harcayan web adresi bile olmayan koskoca ATAK A.Ş’nin Adana’nın tanıtımı için neler yaptığını bir izah edebilir misiniz? Bu kadar para ne için harcandı? Yaptığınız çalışmalar sonucu Adana’ya özellikle Beyrut’tan ne kadar turist geldi. Koca bir hiç!’ sözleriyle önemli sorular yöneltti.

DELİ SAÇMASI BİR DURUM

Adana Ticaret Odası’nın Temmuz ayındaki oturumlarında hatırlanacağı üzere ATO Başkanı Atilla Menevşe, bir konuşma yaparak ATAK A.Ş’nin yılbaşına kadar tasfiyesinin uzatılmasını istemişti. Menevşe, önemli projelerinin olduğundan dem vurmuştu. Bugün ise gelinen noktada ATAK A.Ş’nin tarıma el attığı kamuoyuna duyuruldu. TÜRSAB Adana Başkanı Murat Şirin’de ATAK A.Ş’nin tarıma el atmasının kuruluş amacı tanıtım turizm olan şirket için  deli saçması bir durum olduğunu ifade etti.

İSTİFA ET MENEVŞE

Murat Şirin, yılbaşına kadar ATAK A.Ş’nin tasfiyesinin beklenilmesinin doğru olmadığını belirtip,  ‘ATAK A.Ş derhal zaman kaybetmeden tasfiye edilmelidir. ATO Başkanı Atilla Menevşe’de derhal istifa etmelidir. ATO üyelerinin paralarını çarçur eden geçen zaman içinde de kendinden başka ticaret odasına ve üyelerine hiç bir faydalı işi olmayan önceki seçimlerde rakipli liste seçim mağlubu Menevşe artık o koltukta oturmamalıdır. Kendisinden bir an önce istifa etmesini bekliyoruz’ dedi. Şimdi gözler ATO Başkanı Atilla Menevşe’nin Şirin’e vereceği yanıta çevrildi