Tutanı iyi atanı yok

TFF 1. Lig'de Adanaspor yaptığı ilk 3 maçta bir galibiyet 2 beraberlik aldı. Ligin ilk maçında İstanbulspor'u tek golle yenen turuncu-beyazlılar, Eskişehirspor ve son olarak sahasındaki Keçiörengücü maçlarını golsüz beraberliklerle kapattı. Turuncu-beyazlılar kalelerini gole kapatırken, gol atmakta bir hayli beceriksizlik örneği sergiliyor.

TFF 1. Lig’de Adanaspor yaptığı ilk 3 maçta bir galibiyet 2 beraberlik aldı. Ligin ilk maçında İstanbulspor’u tek golle yenen turuncu-beyazlılar, Eskişehirspor ve son olarak sahasındaki Keçiörengücü maçlarını golsüz beraberliklerle kapattı. Turuncu-beyazlılar kalelerini gole kapatırken, gol atmakta bir hayli beceriksizlik örneği sergiliyor.

Lider Keçiörengücü karşısına galibiyet parolası ile sahaya çıkan turuncu-beyazlılar, rakipleri karşısında oldukça kötü bir performans ortaya koydu. Yunus Murat Ceylan’ın lisansının yetişmemesi sonucu takımın başında Sportif Direktör Hakan Hacıbektaşoğlu var. Turuncu-beyazlılar, rakibin son 25 dakikayı bir kişi eksik oynamasına karşın rakibine üstünlük sağlayamadı. 3 maçta kalesini gole kapatan turuncu-beyazlıların sadece bir gol atabilmesi gelecek maçlar için taraftarı endişelendirdi.

‘’Tutanı iyi atanı yok’’ dedirten turuncu-beyazlıların, hafta sonu Adana Demirspor derbisinde alacağı skor merakla bekleniyor.