Tütüneker: ''İddiamız sürüyor''

Adana Demirspor Teknik Direktör Uğur Tütüneker, sadece bir maç kaybettiklerini ve daha oynanmamış 12 maçlarının olduğunu belirterek, ''Bir yenilgiyle iddiamızı kaybettik. İddiamız halen sürüyor'' dedi.

Mavi-lacivertli ekip, 22 Şubat Cumartesi günü sahasında yapacağı   Altınordu maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Tütüneker, nezaretinde sürdürüyor. Dünkü antrenman bir saati aşkın sürdü. Tütüneker, Bursaspor yenilgisinden dolayı futbolcularından morallerinin bozulmamasını istedi.

Bu arada, Bursaspor maçında kart görerek cezalı duruma düşen Adil Alltınordu karşısında forma giyemeyecek.

İDDİAMIZ SÜRÜYOR

Teknik Direktör Uğur Tütüneker, antrenman sırasında gazetecilere Bursaspor maçını ve ligi değerlendirdi. Tütüneker, kaybettikleri Bursaspor maçına değinerek, “Bazen çok istediğiniz bazı şeyler olmayabilir. İlk yarı o istediğimiz agresifliği veremedik. İlk yarı kısır geçti. Hatalarımız var. Kontra ataktan golleri yeyince ikinci yarı golü bulduktan sonra baskılı oynasak yakalayabilirdik. İyi bir atmosfer vardı. Hem bizim hem de Bursaspor açısından” dedi.

Süper Lig’e çıkma iddialarının devam ettiğini anlatan Tütüneker, şunları kaydetti:

“Onu bunu bırakalım. 12 haftamız var ve iddiamız sürüyor. Kimse oyuna gelmesin. Kendi kendimizi yemeyelim. Biz 4 maçta çok iyi performans sergiledik ama 5. maç böyle olabilir. İddiamız sürüyor. Altınordu ve Menemenspor maçına hazırlanıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. 1 maç ile iddiayı kaybettik diye bir şey yok. Altınordu maçında o istekli, arzulu oyunu devam ettirmeye çalışacağız.’’

Tütüneker, Altınordu karşısında istek ve arzuyla sahada olacaklarını, seyirci yasağının olmasının kendilerini üzdüğünü sözlerine ekledi.

HAKEM YASİN KOL

Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi Altınordu maçını yönetecek hakemi açıkladı.Buna göre; karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Yardımcılıklarını Serdar Diyadin ile Oğuz Kağan Çalışır yapacak.