Tütüneker: ''İyi futbol oynuyoruz''

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, '' Ben, mantalitemden yani bu futboldan vazgeçmeyeceğim. Takım olarak iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bu takımla yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz'' dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ‘’ Ben, mantalitemden yani bu futboldan vazgeçmeyeceğim. Takım olarak iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bu takımla yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz’’ dedi.

Tüteneker  dün tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Altınordu karşılaşması seyir açısından çok keyifli ve çekişmeli bir maç olduğunu anımsattı.

‘’Bu önemli bir şey, ancak hatalar var mı var’’ diyen Tütüneker, şunları kaydetti:

‘’Bu hataların üzerine gidip, antrenmanlarda daha çok çalışarak minimum seviyeye indirmek istiyoruz. Bizim oynadığımız riskli bir oyun. Çünkü bizim ileri çıkmamız, gol ya da goller bulmamız lazım. Ben bu futbolu devam ettirmek istiyorum. İstediğimiz mantalitenin oturması, futbolcuların alışıp da reaksiyon göstermesi de biraz zaman alacak.  Ancak baktığınızda hiç zamanımız yok. Her hafta sahaya çıkıp, rakiplerimize karşı mücadele etmemiz gerekiyor. Agresif ve istekli bir futbol oynamaya devam edeceğiz. Dönem dönem kopukluklar oluyor, bunu ben de kabul ediyorum. Ama çalışarak tüm bunları aşacağımızı düşünüyorum.

Takımdaki her bir futbolcu hatasının farkında. Çünkü futbol, bir hata oyunu. Dolayısıyla o yaptı, bu yaptı diye bir şey yok. Eğer ortada bir hata varsa bunu takım olarak hep birlikte yaptık. Hiç kimseye suç atma gibi bir niyetimiz yok, hataların üstüne gidip bunları çözmek istiyoruz. Ortaya koyduğumuz futbolun da beğenildiğini düşünüyorum. Her hafta üzerine koyup, daha da iyi olmaya çalışacağız. Gol sıkıntısını da en kısa sürede çözeceğiz.’’