Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Vücudun çeşitli yerlerinde bulunan istenmeyen tüylerin vücuttan uzaklaştırılması amacıyla tüy dökücü krem oldukça etkili bir yöntemdir.

 Vücudun çeşitli yerlerinde bulunan istenmeyen tüylerin vücuttan uzaklaştırılması amacıyla tüy dökücü krem oldukça etkili bir yöntemdir.  İnsanlar tarafından sıklıkla tercih edilmesinin nedeni ise kremi istenilen bölgeye uygularken herhangi bir acı hissedilmemesidir. Bunun yanında kremin sürümü de oldukça pratik bir şekilde yapılır. Kremin içerisinde bulunan kimyasal maddeler aracılığıyla kılların kökünden kopması gerçekleşir. Uygulama süresi olarak genellikle dört ile on dakika arasında işlem süresi bulunur.  

Ciltleri hassas yapıda olan bireylerde alerji yaşanması durumu söz konusu olmaması için hassas ciltlere özel kremler de bulunur.  Herhangi bir sorunun yaşanmaması için kremi vücudun küçük bir noktasında deneyip alerji yapma ihtimalinin olup olmamasına bakılabilir. Uygulama süresi bittiği zaman tüy dökücü krem uygulanan kısımlar soğuk su ile durulanmalıdır. Devamın da ise ilgili bölgeye nemlendirici kremler sürerek kuru kalmasının önüne geçebilirsiniz.

Tüy Dökücü Krem Nasıl Uygulanır?

İnsanlar tarafından sıklıkla kol, bacak, sırt bölgelerinde bulunan kıllar için tüy dökücü krem tercih edilir. Bunun yanında, koltuk altı, yüz ve bikini bölgesi gibi hassas vücut bölgelerinde de kullanılır. Kremin sürülmesinin ardından hafif kızarmalar görülmesi normaldir. Ürünü kullanmaya başlamadan önce içerisindeki kağıtta yazan talimatlara uyarak uygulama yapılmasına özen gösterilmelidir. Uygulama sürecinde ise belirtilmiş olan zamandan daha fazla süre içerisinde bekletilmediğine dikkat edilmelidir.

Paket içerisinden çıkarılan krem tüylerin dökülmesi istenilen bölgeye spatula ile tamamen kapatacak şekilde tüy dökücü krem sürülür. Önerilen dakika geçtikten sonra spatula ile tüylerin dökülüp dökülmediği kontrol edilir ve istenilen düzeye geldiği sırada ise spatula ile sıyrılır. Ardından soğuk su ile cilde zarar gelmeyecek şekilde durulanır. En son aşamada ise nemlendirici kremlerden yararlanabilirsiniz. Sizler de bu ürüne https://www.petitemaison.com.tr/tuy-dokucu-krem sitesinden ulaşabilirsiniz.