Uçar’ın yeni romanı ‘’Kanatlarım Hep Can Acısı’’ ilgi gördü

Gazeteci Yazar Esra Uçar’ın yeni romanı ‘’Kanatlarım Hep Can Acısı’’ büyük ilgi gördü.

Esra Uçar, yaşamla inanç arasındaki derin bağı ölüm üzerinden kurguladığı yeni romanında okurlarını duygusal bir macerayla başbaşa bırakıyor .Esra Uçar, yaptığı açıklamada,  sonsuz yaşamın izlerini maceralı bir serüvende süren ‘’Kanatlarım Hep Can Acısı’’ adlı romanın okurların ellerinden bırakmayacakları bir kitap. Gözleriniz dolu dolu okuyacağınız,  Kanatlarım Hep Can Acısı adeta ölümden sonra yaşamın sırrını veriyor ’’ dedi.

Uçar, kitabında ‘’Aşk ölmez… aşk Tanrı’nın nefesidir bizi kuşatan” derken, en ümitsiz zamanlarda hayata tutunmanın yolunu gösteriyor.

Esra Uçar, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi B.Y.Y.O Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu. Üniversite yıllarından başlayarak gazetecilik, çeşitli dergilerde editörlük, yayın yönetmenliği ve program yapımcılığı yaptı. 1999 yılı itibariyle kendi dergilerini çıkarttı, birçok markaya tanıtım ve ajans hizmeti verdi, fuarlar düzenledi. Halen konferanslar verirken,  güncel yorumları ile okurlarıyla buluşuyor.