Ücretsiz yaz kursları sanatla dop dolu

Adana Büyükşehir Belediyesi Ali Şenozan Konservatuvarı ve Adana Şehir Tiyatrosu, yaz aylarında tüm Adanalıları sanatla buluşturmak için ücretsiz Yaz Kursları düzenledi. Bağlama, gitar, piyano, klarnet, keman, ney, tiyatro, şan ve Türk halk oyunları eğitimlerine başvurular 17 Haziran’a kadar devam edecek.

Sanata ve sanatçıya olan desteğini her zaman sürdüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, müzik, tiyatro ve dansta yeni yeteneklerin ortaya çıkması için eşsiz hizmetlerini bu yaz da devam ettirecek. Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları gereği Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği Yaz Kursları, bu yıl 20 Haziran-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 


Mimar Sinan Amfi Tiyatro’daki yürütülecek kurslarda minikler, yıldızlar ve yetişkinler olmak üzere üç kategoride bağlama, gitar, piyano, klarnet, keman, ney, tiyatro, şan ve Türk halk oyunları eğitimleri verilecek. Başvuru alt sınırının 9 yaş olduğu kurslara katılmak isteyenler, 17 Haziran günü mesai saati bitimine kadar müracaatlarını Mimar Sinan Amfi Tiyatro’daki Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Tiyatro ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü’ne yapabilecek.