Uğur Dündar 19’unda Adana’da

Türk basınının usta kalemi Uğur Dündar, Çukurova Belediyesi’nin konuğu olarak 19 Şubat’ta Adana’ya geliyor.

Halk Arenası’nı Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde yapacak olan ünlü televizyoncu, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve sanatçı Atilla Taş’ı konuk edecek.

UĞUR DÜNDAR ÇUKUROVA’NIN KONUĞU

Türkiye televizyonculuk tarihinin usta isimlerinden gazeteci Uğur Dündar, Çukurova Belediyesi tarafından her ay düzenlenen “Her Ayın 19’unda” adlı etkinliğe katılmak üzere 19 Şubat Cuma akşamı Adana’da olacak. Televizyonda yaptığı Halk Arenası programını canlı yayınla bu kez Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek olan Dündar, Adanalı olan CHP Ankara Milletvekili ve Grup Başkanvekili Levent Gök, İstanbul Barosu Başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal ve son aylarda toplumsal duyarlılığı ile öne çıkan ses sanatçısı Atilla Taş’ı konuk edecek.

HALK ARENASI 21.00’DE BAŞLAYACAK

Halk Arenası’nı üç ünlü konuğuyla birlikte Çukurova Belediyesi bitişiğindeki Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sunmaya başlayacak olan televizyoncu-gazeteci Uğur Dündar’ın programı akşam saat 21.00’de başlayacak. Program bitiminde halk Dündar ve konuklarına soru yöneltebilecek. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye’nin yetiştirdiği çok değerli bir televizyoncuyu konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtirken “Milyonlarca insanı ekran başına kilitleyen Halk Arenası bu kez Çukurova’da olacak. Tüm Adanalıları bu muhteşem etkinliğe davet ediyorum” dedi.