‘Uğur Kızıl’a inanıyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl çalışmalarına son sürat devam ederken, gittiği her yerde “Aday” gibi büyük ilgi görüyor.

Adana ve Seyhan’da gittiği her yerde büyük sevgi gösterileri ile karşılanan ve destek gören MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl, doğup büyüdüğü Döşeme ve Kurtuluş Mahallelerini gezerken Terim Ailesine rastladı.

Talat-Nuriye Terim ve kız kardeşi ile uzun süre sohbet eden Uğur Kızıl, aile dostlarını görmekten fazlasıyla duygulandığını dile getirerek, “98 yaşındaki Babam ve rahmetli Annem ile uzun yıllar kapı komşusu olan değerli dostlarımız Terim Ailesi’ni görmek beni duygulandırmıştır. Adana’mızın ve Türkiye’mizin gurur kaynağı Fatih Terim’in Annesi, Babası ve Teyzesi ile birlikte aynı ortamda bulunmak beni mutlu etmiştir. Çocukluğumun geçtiği mahallede aile dostlarımız ile birlikte olmak son derece güzel” diye konuştu.

Uzun yıllar birlikte aynı mahallede oturdukları ve unutulmayan anılarının olduğu Kızıl Ailesi’nin çocukları Mustafa Uğur Kızıl’ın aday olmayı fazlasıyla hak ettiğini belirten Talat Terim,”Kendisinin çocukluğunu biliriz. Son derece beyefendi ve çalışkan birisidir. Seyhan’ın öz çocuğu olarak kendisine sonuna kadar destek veriyoruz” şeklinde konuştu.

Kızıl, Talat Terim’in elini öperek, zorlu süreçte kendisine verdikleri destek  için teşekkür etti.