Uğur Kızıl, CHP ve DP'yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uğur Kızıl,Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Orhan Sümer ve Demokrat Parti Adana İl Başkanı Fatih Köylü ile eski Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Çolak’ı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan a.Adayı Mustafa Uğur Kızıl’a gösterilen sevgi gösterileri giderek artarken, vatandaş kendisini ‘Seyhan adayımız kesinlikle Kızıl” olmalı şeklinde destek veriyor.

Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan, tüm parti temsilcilerinin büyük destek verdiği Seyhan Belediye Başkan a. Adayı Mustafa Uğur Kızıl coşkusu her yerde devam ediyor.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDEN BEĞENİ

Kızıl, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Orhan Sümer’i ziyaret ederek kendisi ile uzun süre sohbet etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sümer, “Farklı partiden olmasına karşılık Mustafa Uğur Kızıl öz Adana çocuğudur. İş dünyasından tutun, sosyal alanda, spor alanında kendisini kabul etmiş değerli bir isimdir. Kendisine bu zorlu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yıllar önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparak tarihe geçen Selahattin Çolak’ı ziyaret ederek sohbet eden Mustafa Uğur Kızıl, “Kendisi değerli bir siyasetçi ve büyüğümüz olmasının yanı sıra aynı zamanda da aile dostumuzdur. Bu nedenle kendisi ile aynı ortamda bulunmanın gururunu yaşıyorum” dedi.

Tecrübeli bir siyasetçi olarak artık gençlerin önünün açılmasının gerektiğine inandığını belirten Selahattin Çolak, “Uğur Kızıl gibi bilgi ve birikimi olan öz Adanalı isimlerin siyasete girmeleri memnuniyet vericidir. Bizler böyle Adana sevdalısı olan gençlerimize destek vererek onların önünü açmalıyız. Belediye başkanı olabilmek için tüm özellikleri fazlasıyla kendisinde bulunduran Uğur Kızıl’a başarılar diliyorum” diye konuştu.

DEMOKRAT PARTİ’DEN DESTEK

Demokrat  Parti İl binasında İl Başkanı Fatih Köylü, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin de katıldığı ziyarette konuşan Uğur Kızıl, duyduğu memnuniyeti dile getirerek. Demokrat Parti'nin Türkiye'nin en köklü partilerinden biri olduğunu söyledi. Kızıl," Demokrat Parti, aynı zamanda ülkemizde çok partili sisteme geçiş sürecinde demokratik parlamenter rejimin mihenk taşlarından birisi olmuştur. Seyhan’a hizmet varsa o zaman ben varım. Demokrat Parti benim için ayrı bir yere sahiptir” dedi.

İmamoğlu ve Karataş gibi yerlerde seçimi kazandıklarına dikkat çeken Demokrat Parti İl Başkanı Fatih Köylü, “Bizler birleştirici ve bütünleştirici olmak istiyoruz. MHP’nin acele aday belirlemesine kızdık. MHP’de söylenenler ile verilen sözler yerine getirilmedi. Karataş’ta ortak 3 adayımız olmasına karşılık ne yazık ki bizim görüşümüz daha alınmadı” dedi.

Yerel seçimlerde Seyhan İlçesi’nin gerek potansiyeli gerekse oy durumu nedeniyle son derece önemli olduğuna dikkat çeken Köylü, “yıllardır yakından tanıdığımız büyüğümüz Uğur kızıl alışılagelmiş siyasetçilerden değildir. Kendisi üretken ve paylaşımcı bir yapıya sahip olması nedeniyle kamuoyunda büyük destek görüyor. Bu zorlu yolda kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Eski İl Başkanı Nevzat Şaşkın’ın da aralarında bulunduğu kalabalık partililer kendilerini ziyaret ederek görüşlerini belirten Uğur Kızıl’a teşekkür ederek başarılar dilediler.