Uğur Kızıl’dan Adana Demirspor’un efsanelerine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uğur Kızıl yerel seçim gezilerine hız verirken spor kulüplerini ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Gittiği her yerde ‘ADAY’ gibi büyük ilgi ve destek gören Mustafa Uğur kızıl’ın son ziyareti Adana Demirspor’un altyapısına oldu.

Sular Yolu’nda bulunan Adana Demirspor Altyapısı’nda mavi-lacivertlilerin efsane isimleri Ali Hikmet (Coral) Aydınoğlu, İlhan Eraslan, Rasin Gürcan, Eren Talu, Fatih Tevek, Erhan İnan ve Coşkun Çetin  ile bir araya geldi.

Seyhan  Belediyesi’ne başkan a. adayı olduğunu belirten Kızıl , yıllardır yakın oldukları spor camiasının desteklerini beklediğini söyledi.

 

YENİ EFSANELER GELMELİ

Uzun yıllar birlikte oldukları birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Adana Demirspor Altyapısı’nda yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Kızıl, “Adana ve Seyhan’ın spor ile ilgili önemli sorunları bulunmaktadır. Bizler bir spor adamı , bir gönül adamı olarak bu sorunların giderilmesi adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. Adana sporda her zaman mağdur olmuştur, sporda prestij kalmamıştır. Adana sporda çok gerilerde kaldı. Akdeniz oyunları Mersin’de yapılırken, ya Adana ne durumdadır?” diye konuştu.

Sporda başarı için birleştirici ve yardımlaşmanın önemli olduğuna dikkat çeken Uğur Kızıl konuşmalarını şöyle sürdürdü,”Merhum Muharrem Gülergin’den başlayarak birbirinden önemli spor adamları var. Adana’da spora hizmet vermiş, kentin tanıtımına katkıda bulunmuş değerli spor adamlarımızın isimlerinin yaşatılması adına önemli projelerimiz bulunuyor. Spor müzesi projemiz var, semt sahaları, sporcu sağlık merkezleri, altyapı ile ilgili çalışmalarımız ve projelerimiz hazır. Sporun olduğu yerde kesinlikle siyaset olmaz.Muharrem Gülerginler, Füze Selamiler, Coral Hocalar, Fatih Terimler, Kartal Yaşarlar gibi birbirinden değerli efsaneleri çıkartan kulüplerimizin yer aldığı Adana futbolda çok daha iyi yerlerde olmalıdır”

UĞUR KIZIL İÇİMİZDEN BİRİSİ

Uğur Kızıl’ın sevilen ve sporun içerisinde olan bir isim olduğunu belirten Adana Demirspor Altyapı Sorumlusu Rasin Gürcan, “ Yıllar önce kulübümüzde genel kaptanlık görevinde bulunmuş olan değerli bir spor adamı olduğu için kendisine her zaman sempati duyduk. Bize bizden olan bizi tanıyan Adanalı birisi lazım. Sporu seven, spora destek olacak, spora zaman ayıracak, katkıda bulunacak birisi lazım. Adaylığınız Seyhan için Adana için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Uğur Kızıl’ın Adana Demirspor Altyapısını ziyareti sırasında Adana Demirspor başta olmak üzere uzun süre spor sohbeti yapıldı.