Uğur Kızıl’dan Adanaspor’un efsanelerine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Uğur Kızıl yerel seçim gezilerine hız verirken spor kulüplerini ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Gittiği her yerde ‘ADAY’ gibi büyük ilgi ve destek gören Mustafa Uğur Kızıl’ın son ziyareti Adanaspor Kulübü ile Adanaspor Altyapısı oldu.

Sular Yolu’nda bulunan Adanaspor Kulübü’nü ziyaret ederek Efsane Başkan Tevriz Dura ile bir araya geldi. Ardından 5 Ocak Stadyum’u altında yer alan Adanaspor Altyapısı ziyaret edildi.

Seyhan  Belediyesi’ne başkan a. adayı olduğunu belirten Kızıl , yıllardır yakın oldukları spor camiasının desteklerini beklediğini söyledi.

ADANASPOR SÜPER LİG’DE OLMALI

Uzun yıllar birlikte oldukları birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Adana Altyapısı’nda yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Kızıl, “Adana ve Seyhan’ın spor ile ilgili önemli sorunları bulunmaktadır. Bizler bir spor adamı, bir gönül adamı olarak bu sorunların giderilmesi adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. Adana sporda her zaman mağdur olmuştur, sporda prestij kalmamıştır. Adana sporda çok gerilerde kaldı” diye konuştu.

Sporda başarı için birleştirici ve yardımlaşmanın önemli olduğuna dikkat çeken Uğur Kızıl konuşmalarını şöyle sürdürdü,”Merhum Bora ve Özer gibi 2 tane gol kralı çıkartan, Avrupa’da ülkemize temsil eden Adanaspor mutlak suretle Süper Lig’de olmalıdır. Spor müzesi projemiz var, semt sahaları, sporcu sağlık merkezleri, altyapı ile ilgili çalışmalarımız ve projelerimiz hazır. Sporun olduğu yerde kesinlikle siyaset olmaz. Birbirinden değerli efsaneleri çıkartan kulüplerimizin yer aldığı Adana futbolda çok daha iyi yerlerde olmalıdır”

UĞUR KIZIL İÇİMİZDEN BİRİSİ

Uğur Kızıl’ın sevilen ve sporun içerisinde olan bir isim olduğunu belirten Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, “ Yıllardır tanıdığımız değerli bir spor adamı olduğu için kendisine her zaman sempati duyduk. Bize bizden olan bizi tanıyan Adanalı birisi lazım. Sporu seven, spora destek olacak, spora zaman ayıracak, katkıda bulunacak birisi lazım. Adaylığınız Seyhan için Adana için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Uğur Kızıl’ın  Adana Spor Altyapısını ziyareti sırasında Eyüp Arın, Serbay Yengel, Volkan Bekiroğlu ve İsmail Akbaşlı ile birlikte Adana Spor başta olmak üzere spor sohbeti yapıldı.