Uğur Kızıl’dan Millilere destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uğur Kızıl, mahalle komşusu olan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi.

Euro 2016 finalleri için kolları sıvayan ve Adana ve Mersin’de Milli Takım’da oynanan özel maçlarda en büyük ilgiyi ilk kez memleketinde takım başında sahaya çıkan Fatih Terim gördü.

Kuzey İrlanda ve Belarus ile yapılan hazırlık karşılaşmalarında A Milli Takım büyük ilgi görürken, memleketi Adana’da ilk kez 5 Ocak Stadı’nda A Milli Takım ile sahaya çıkan ‘İmparator’ Fatih Terim’e büyük sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Çocukluğunun Döşeme ve Kurtuluş Mahallelerinde Terim Ailesi’nin oturduğu sokakta birlikte geçtiğini belirten Uğur Kızıl,”Babam Hacı İbrahim Kızıl ile Talat Terim’in yakın dostlukları var. Kendileri aile olarak görüştüğümüz ve yakın dostlarımızdır. Fatih Terim çok sevdiğimiz bir kardeşimizdir ve kendisi ile her zaman gurur duymuşuzdur. Yeniden Milli Takım başına geçmesi herkesten çok bizleri sevindirmiştir. Bir Adanalı olarak her zaman kendisi bizleri gururlandırmıştır. Geçmişte Fatih Terim ile yakaladığımız başarılı günlere tekrar geri döneceğimizden eminim. Her zaman kendisinin arkasındayız” diye konuştu.

Adana Demirspor ile Beşiktaş Kulüplerinin genel kurul üyeliklerinin yanı sıra yıllardır Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı görevini yürüten Kızıl, spora ve sporcuya verdiği önem ve destekler ile beğeni topluyor.

A Milli Takım kampını ziyaret eden Mustafa Uğur Kızıl, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Antrenör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte bir araya gelerek sohbet etti.

Gittiği her yerde ‘ADAY’ gibi sevgi seliyle karşılanan Mustafa Uğur Kızıl,
Seyhan’ı adım adım, sokak sokak, mahalle mahalle geziyor. Her yerde onun adı konuşuluyor. Kahvehanelerde, varoşlarda, ilçelerde o var. Yollarda o, sokaklarda yine o var. Apartmanlardan, kentin en uzak köylerine kadar giren Kızıl, halkın her kesiminden destek görüyor.