Uğur Kızıl’dan Müteahhitler Birliği’ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uğur Kızıl, Adana Müteahhitler Birliği’ni ziyaret etti.

Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan, tüm parti temsilcilerinin dahi büyük destek verdiği Seyhan Belediye Başkan a.Adayı Mustafa Uğur Kızıl’a gösterilen  coşku  her yerde devam ediyor.

Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl ve ekibi Adana’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Adana Müteahhitler Birliği’ni ziyaret ederek kendini tanıttı.

Şehrin görünümü, kentsel dönüşüm ve imarlarıyla ilgili çeşitli projeleri olduğunu Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyelerine aktaran Mustafa Uğur Kızıl, müteahhitleri önemsediğini ifade etti.

 

BÜYÜK  İLGİYLE KARŞILANDI

Milliyetçi Hareket Partisi  Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl, Müteahhitler Birliği’ni ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı. Sıcak bir ilgi ile karşılanan Kızıl, inşaat sektörünün önünün açılmasının Adana’ya büyük yarar sağlayacağı görüşünü savundu.

Adana Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısında yöneticiler ile bir araya gelen MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl yerel seçimlerin Seyhan  açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

 

İNŞAAT SEKTÖRÜNE ÖNCELİK VERİLECEK

Seyhanlıların öncelikle sorunları hakkında elele vermesi gerektiğinin altını çizen Kızıl, “Sorun hepimizin sorunudur. Bu yüzden yola çıkarken katılımcı ve çoğulcu belediye yönetimini esas aldık. Aday gösterilip, seçimleri kazanmamız halinde Seyhan Belediyesi’ni halkın katılımı ve sivil toplum örgütlerinin görüşlerinin alınarak yönetilmesine gayret edeceğiz. Seyhan’ın sorunlarının çözümünde inşaat sektörünün ayağa kaldırılması öncelik taşımaktadır. İnşaat sektörü tüm sektörlerin lokomotifidir. Bugün Seyhan’da  yaşanan en büyük sıkıntı, inşaat sektörünün önüne engeller çıkarılması yüzündendir. İmar sorunlarının ne hale geldiği tüm kamuoyunun bilgisi dâhilindedir. Önceliğimiz vatandaşlarımızın çıkarlarını savunmak olacaktır. Bunu gerçekleştirdiğimiz takdirde ilçemizin  öz kaynakları dürüst namuslu belediye yönetimiyle sorunların kısa sürede çözüleceğini göstereceğiz” dedi.

 

MECLİS ÜYELERİNİ ÖZENLİ SEÇİN

Belediyelerin inşaat sektörünün önünü açmak yerine engel çıkartmak için görev yaptığını öne süren Sedat Teoman Gürsesli, kanayan yaranın durdurulması için yapılacak yerel seçimlerden sonra işbaşına gelecek Seyhan Belediye Başkanına büyük görevler düşeceğini hatırlattı. Gürsesli, belediye meclis üyelerinin özenle seçilmesi gerektiğini vurgulayarak,”Bugün yaşanan sorunlar sizin için kulağınıza küpe olsun. Meclis üyeleri konularının uzmanı olmalı, sorunların çözümünde aktif rol almalı. Sektörlerin önünün açılması için belediye yöneteni olarak ilçenin çıkarlarını esas almalıdır” şeklinde konuştu.

 

Hayli sıcak samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ev sahibi Başkan Sedat Teoman Gürsesli, ilçelerimiz, şehrimiz ve ülkemize seçimlerin hayır getirmesini temenni ederken,  başkan a.adayı Mustafa Uğur Kızıl’a başarılar diledi. Başkan a.adayı Uğur Kızıl ise halk ve sivil toplum kuruluşların beklentilerini bildiğini iç içe çalışmak istediklerini projelerinin içinde yer aldığını ifade etti. Şehrin vizyonunu belirleyen, güvenli konutlar, iş yerlerinde, kurum ve kuruluşlarda her daim inşaata ihtiyaç duyulduğunu, bunun bir medeniyet olduğuna vurgu yapan Kızıl, “Demek ki müteahhitlerimiz çok önemli bir görev üstleniş durumda. Ben dâhil tüm siyasetçilerimiz, hizmet eri olarak müteahhitlerimizin görüşleri ve tecrübeleri doğrultusunda hareket etmeliyiz. Başkan seçilirsem şüphesiz ki başta Müteahhitler Birliğimizle iç içe olacağız” diyerek mesaj verdi.