Uğur Kızıl, Nakliyatçılar Sitesi’nde ‘Aday’ gibi karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uğur Kızıl’a gösterilen sevgi gösterileri giderek artarken, vatandaş kendisine “Seyhan adayımız kesinlikle Uğur Kızıl” olmalı şeklinde destek veriyor.

Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan, tüm parti temsilcilerinin dahi büyük destek verdiği Seyhan Belediye Başkan a.Adayı Mustafa Uğur Kızıl coşkusu her yerde devam ediyor.

Bir tek günü bile boş geçmeyen, mahalle toplantıları yapan,
varoşlara giden, köylerde, ilçelerde halkla buluşan, sivil toplum örgütlerini
ziyaret eden Kızıl, son olarak da nakliyecilerle buluştu, onların derdini
dinledi.

SİTEDE İLGİYLE KARŞILANDI

Adana Büyükşehir Belediyesi Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret eden
Kızıl, burada TT Öz Ankara Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana
Demirspor Kulübü eski yöneticisi  İzzettin Turgut ile işyeri sahipleri, site
esnafı ve şoförler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

BELEDİYELER NEDEN DUYARSIZ?

Site sakinleri Uğur Kızıl’ı büyük bir coşkuyla karşılarken, yerel yönetimlerin sorunları karşısındaki duyarsızlığından yakındılar. Esnaf ve site sakinleri işyerlerinin kent merkezine oldukça uzak mesafede olmasından yakındı. Hizmet yoksunluğundan yakınan işyeri sahipleri, “Bizim işlerimiz ağırlıklı olarak Karataş yolu üzerinde oluyor. Gidiş- dönüş 50 kilometreyi buluyor. Bunun yanı sıra yollarımız yazın toz, kışın çamur deryasına dönüyor. Sitenin arkasındaki Sa-Sa’nın güneyindeki DSİ kanalı ise kötü koku nedeniyle hepimize işkence oldu” dediler.

UMUDUMUZ UĞUR KIZIL’DA

Belediyelere bu sorunları anlattıklarını ama hiçbir taleplerine yanıt alamadıklarını söyleyen site sakinleri, “Uğur Kızıl, buraya kadar gelip derdimizi dinledi. Bizlere güven verdi. Zaten kendisini büyük beğeni ile takip edip izliyoruz.
Seyhan’ın umudu olan Kızıl, bizim umudumuz oldu. Aday olması halinde kendisine sonuna kadar destek vereceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Uğur Kızıl’ı karşılayan fakat daha önce
MHP’ye hiç oy vermemiş olan bazı site sakinleri ise kendileri için yerel
seçimde partinin değil, adayın önemli olduğunu belirterek, “Önce adaya
bakacağız. Parti, bizim için ikinci planda. Bilgi ve birikiminin yanı sıra vizyon ile önemli projeleri olan Uğur Kızıl bizim adayımızdır. Kendisi Seyhan’da doğmuş-büyümüş ve halen burada yaşıyor. İthal aday değil içimizden çıkan öz be öz Adana evladıdır.
Sorunlarımıza sahip çıktığı için Uğur Kızıl’ı destekliyoruz” dediler.

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

Sorunları dinledikten sonra söz alan MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl, ise çözüm noktasında ne gerekiyorsa onu yapacaklarını söyledi. Kızıl, eğer yapımı önünde engel yoksa sitenin otoban ya da Karataş yolunda uygun bir alana kurulmasını sağlarız.
Bunun mümkünü yoksa yolunu yaparız, burayı tozdan, çamurdan, pislikten kurtarırız. Belediye imkânlarıyla bunları yapmak son derece basit. Biz aday gösterilip seçilmemiz halinde her sorununuzda yanınızda olacağız. Bizim kapımız her zaman açık olacak. Biz Seyhan için varız, hizmet için göreve talibiz. Biz asla ulaşılmaz olmayacağız” dedi.

HALKIN HER KESİMİNDEN DESTEK GÖRÜYOR

Gittiği her yerde ‘ADAY’ gibi sevgi seliyle karşılanan Mustafa Uğur Kızıl,
Seyhan’ı adım adım, sokak sokak, mahalle mahalle geziyor. Her yerde onun adı konuşuluyor. Kahvehanelerde, varoşlarda, ilçelerde o var. Yollarda o, sokaklarda yine o var. Apartmanlardan, kentin en uzak köylerine kadar giren Kızıl, halkın her kesiminden destek görüyor.