Uğur Mumcu Anıtı dikilmeli

Geçtiğimiz ay içerisinde CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut'un gündeme getirip kamuoyu ile paylaştığı 'Uğur Mumcu Meydanı'na Mumcu'nun anıtı dikilmeli' teklifini CHP'nin Büyükşehir Belediyesi Meclis Gurup Başkan Vekili olan Ulaş Çetinkaya öneri olarak meclise taşıdı.

Geçtiğimiz ay içerisinde CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’un gündeme getirip kamuoyu ile paylaştığı ‘Uğur Mumcu Meydanı’na Mumcu’nun anıtı dikilmeli’ teklifini CHP’nin Büyükşehir Belediyesi Meclis Gurup Başkan Vekili olan Ulaş Çetinkaya öneri olarak meclise taşıdı.

TÜRKİYE’NİN DEĞERİ

Mumcu’nun anıtının dikilmesi konusunda tüm meclis üyelerinden destek bekleyen Ulaş Çetinkaya, ‘Uğur Mumcu, demokrasi ve özgürlük mücadelesinde, halkımıza fikirleriyle, derin öngörüleriyle ışık tutmuş önemli bir yazar, gazeteci ve düşün adamıdır. Özellikle kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli siyasi partiler, argümanlarında, yer bildirimlerinde Uğur Mumcu Meydanı adını anmaktan, yazmaktan kaçınıyor. Uğur Mumcu, Türkiye’nin değeridir. Meydana söz verildiği gibi bir an önce heykeli dikilmelidir’ dedi.