Ülkü Ocakları Başkanı Deniz'den MHP'ye ziyaret

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Soner Deniz, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanlığına iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yusuf Baş ve yönetimine, Soner Deniz tarafından iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. 27 Şubat Cumartesi günü Ülkü Ocakları mensuplarıyla Milliyetçi Hareket Partisi İl binasına giden Soner Deniz, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve İl Divan üyeleriyle hasbıhal etti.

Genel olarak Türkiye ve Adana'nın sorunları hakkında görüşülüp yangın yerine dönen Üniversitelere acil çözümlerin uygulanması gerektiğinin vurgusu yapıldı.

 

Ayrıca haksız suçlamalara maruz kalan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü ’ye karşı yürütülen algı operasyonlarına karşı Milliyetçi Ülkücü camia olarak Hüseyin Sözlü’nün arkasında duracaklarının mesajını verdiler.

Soner Deniz tarafından yürünülen kutlu Türk İslam yolunda Hüseyin Nihal Atsız’ında dediği “Şerefliler taviz vermez, şerefin tavizi yoktur.” sözünü hatırlatılıp şeref ve namus abidesi Ülkücülerin yetişmesi uğruna Ülkü Ocakları olarak asla taviz verilmeyeceğinin mesajı verildi