Uludağ'a Sarıçam halkından teşekkür

Adana'nın kalbi olarak nitelendirilen Sarıçam'da akıllı dokunuşlar ile halkına hizmet eden Başkan Bilal Uludağ'a Sarıçamlılar teşekkür ettiler.

Adana’nın kalbi olarak nitelendirilen Sarıçam’da akıllı dokunuşlar ile halkına hizmet eden Başkan Bilal Uludağ’a Sarıçamlılar teşekkür ettiler.

KALKINAN İLÇE SARIÇAM

Doğru planlama ile kentin markalaşma yolunda değerinin artarak halkının refah düzeyini yükseltmek adına mesaisini harcayan Başkan Bilal Uludağ, Ertuğrul Gazi Mahallesi’nin son düzenlemelerini tamamlatarak kentin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine her bölgesini adeta düzenli planlama ile kalkındırıyor.

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Konu hakkında bilgi veren Başkan Uludağ, “İlçemizde hız kesmeden devam eden asfaltlama çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Merkezden kırsala ayrım yapmaksızın eşit hizmet götürüyoruz. Balcalı, Esentepe Mahallesi, Yeşiltepe, Beyceli, İncirlik, Orhangazi ve Sarıçam Mahallemiz `in ardından Ertuğrul Gazi Mahallemizin toplam 13 sokağında, 1.763m uzunlukta, 12.341m2 alanda asfalt ve yol çizgi çalışmasını tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Daha modern bir Sarıçam için, önümüzdeki yılsonuna kadar ilçemizde asfaltsız yol bırakmayacağız" dedi.