Uludağ, ''Geleceğimiz parlak''

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Cumhur İttifakı'nın yeniden seçim kazandığı ilçesinde hizmetlerin eksiksiz olarak halka ulaştırıldığını ve yeni atılım hamleleri ile Sarıçam'ın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Uludağ, 'Geleceğimiz parlak. İhtisas Organize Sanayi Sitelerine kavuşacak olan ilçemizin 2023 vizyonu halkı ile mutlu bir şehir olmaktır' dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Cumhur İttifakı’nın yeniden seçim kazandığı ilçesinde hizmetlerin eksiksiz olarak halka ulaştırıldığını ve yeni atılım hamleleri ile Sarıçam’ın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Uludağ, ‘Geleceğimiz parlak. İhtisas Organize Sanayi Sitelerine kavuşacak olan ilçemizin 2023 vizyonu halkı ile mutlu bir şehir olmaktır’ dedi.

GELECEĞİ PLANLIYORUZ

Makamında ziyaret ettiğimiz Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelecekte yatırımcının ilgi alanını geliştirip kalkınan bir şehir olarak hedefinde özlediği bir şehir için tüm güçlerini ve imkânlarını seferber ettiklerini söyledi. Belediyenin içinde yer alacağı katılımcı olmak koşulu ile İhtisas Organize Sanayi Sitelerine ilçeye kavuşturacaklarını belirten Uludağ, ‘Biz Sarıçam’ın geleceğini planlıyoruz. Mali açıdan sıkıntıları aşarak hizmetleri de halkımızın istediği noktaya getirerek ilerliyoruz. Bu İhtisas Organize Sanayi Siteleri ile de tüm yatırımcının ilçemizde yatırımlarını yaptığı bir şehir olacağız’ dedi.

BÜTÜN GAYRETİMİZ HALKIMIZ İÇİN

2023’ün Sarıçam’ını şimdiden planlayarak emin adımlarla ilerlediklerini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilerledikleri aşamalara göre Sarıçam’da yapılan hizmetleri halk ile paylaştıklarını söyledi. Uludağ, ‘Her ilçeye nasip olmayacak güzellik ve imkânlar Sarıçam ilçemize nasip oldu. Cumhur İttifakı’nın Adana’da meyvelerini alarak hizmette sıkıntı yaşamadan ilerleyecek olan belediyemiz sanayi ve teknolojik kalkınmanın meyvelerinden faydalanmak istemektedir. Bu nedenle içerisinde belediyenin de ortaklığında İhtisas Organize Sanayi Sitelerini kuracağız. Halkımız müsterih olsun. Bütün gayretimiz ve mesaimiz onlar içindir’ dedi.

BİZE VERDİKLERİ DESTEĞİ SÜRDÜRSÜNLER

31 Mart yerel seçimler sonrasında belediyenin tüm işlerini haftalık toplantılarında masaya yatırarak bürokratlar ile görüşüp verdiği talimatlar ile çözmek yarışında olduğunu söyleyen Başkan Bilal Uludağ, ‘Önümüzü görüp mali disiplin içinde, halkın da tüm ihtiyaçlarını çözerek bir belediyecilik yapıyoruz. Elbette içinde bulunduğumuz koşullar gereğince her sorunu anında çözmemiz mümkün olmuyor. Lakin Cumhur İttifakı’nın kıymetli milletvekillerinin de desteğini alarak merkezi yönetimde ilçemize ait yatırım amaçlı tüm projelerimizi hayata geçirmenin imkanını araştırıyor, buluyoruz. Bu nedenle halkımızın daha mutlu ve sağlıklı bir ortamda hizmet almalarına, Sarıçam’ın kalkınmasına yönelik tüm gayretlerimiz inşallah önümüzdeki günlerde meyvelerini verecek. Tüm Sarıçam halkı şunu asla unutmasın. Bizi güzel günler bekliyor. Buna inanarak Bilal Uludağ ve ekibinin de kendilerine hizmet verdiklerini asla unutmayarak bizlere verdikleri destekleri sürdürsünler’ dedi.