Uludağ, ''Geleceğin Sarıçam'ını inşa ediyoruz''

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'a hizmet ederek çok hızlı ve başarılı bir dönem geçirdiğini söyledi.

MHP Genel Merkezi tarafından Pazar günü yapılacak olan belediye başkanları toplantısı sonrasında Sarıçam Belediye Başkanlığı görevi için ikinci kez aday gösterilecek olan Başkan Bilal Uludağ 5 yılı bulan hizmet döneminin çok hızlı ve başarılı geçtiğini, Sarıçam’ın geleceğini inşa etmekten dolayı da mutlu olduğunu söyledi.

15 YIL SONRA SARIÇAM’I GÖRMEK LAZIM

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Bilal Uludağ, aday olarak ilk kez seçmenlerin huzuruna çıktığı 2014 yılında halkına verdiği toplam 32 ana başlık altındaki hizmet vaadinin içerisinden 2 tanesini gerçekleştirmediğini ve bunun da nedeninin kendilerinin yerine bu hizmetleri Büyükşehir Belediyesi’nin yerine getirmesi olduğunu ifade etti. Başkan Uludağ, bütün amaçlarının 15 yıl sonrasında bu kentin en cazibe merkezi olarak Sarıçam’ın anılması olduğunu belirtti ve Sarıçam halkının da kendilerinin yanında olmasından dolayı da ayrıca mutlu olduğunun altını çizdi.

GELECEKTE NELER YAPACAĞIMIZI ANLATACAĞIZ

Büyük projelere imza atan bugüne kadar yapılmayanları Sarıçam halkı ile buluşturan Belediye Başkan olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını her sözünde dile getiren Başkan Bilal Uludağ, oy kaygısı yaşamadan ve kişisel ayrım yapmadan, parti farkı gözetmeden 5 yılı tamamladığını söyledi. İdealleri ve hedefleriyle geleceğin Sarıçam’ını bugünden inşa etmeye başladıklarını belirten Uludağ, ‘Hayal ettiklerimizi şükürler olsun ki Sarıçam’a kazandırdık. Bu seçim döneminde kısmet olur ise halkımıza bundan sonra neler yapacaklarımızı anlatarak halkımızdan yeniden yetki isteyeceğiz. Onların desteğini her daim yanımda görüyor ve hissediyorum’ dedi.

İĞNE OYASI GİBİ DOKUDUK

Şehirlerin batıya doğru genişleyerek kaydığını bizlere hatırlatarak başarısız olacağımızı bekleyenlerin yüzünü kara çıkarmaktan ve Sarıçam’ı geleceğin cazibe merkezi yapmaktan duyduğu heyecanı örnekleriyle dile getiren ve anlatan Başkan Bilal Uludağ, ‘kimse Sarıçam’ı çantada keklik görmesin. İğne oyası gibi dokuya dokuya hizmet verdik bu şehirde. Her karışında alın terimiz var. Halkımızla başardık bu hizmetleri ilçemize getirmeyi. Onların memnuniyetsizliğini gördüğümüz günlerde uykularımız kaçtı. Dünün kaderine terk edilen şehri olan Sarıçam’ı bugün nasıl inşa ettiğimizi görmek isteyenlere de bir önerimiz var. Sarıçam’ı şöyle bir dört yanı ile dolaşınca MHP’li belediyenin kıt imkanlar ile neler başardığını görürler ve yaşarlar’ dedi.

RAKİPLERİMİN KİMLER OLACAĞI ÖNEMLİ DEĞİL

‘Mevcut belediye başkanı olarak şunu da yapsaydım eksiklik giderilirdi diyebilecek ve seçim döneminde halkıma vaat ettiklerimden gerçekleştiremediğim hizmetim olmadığı için mutluyum’ ifadeleriyle hizmet dönemini örnekleriyle anlatan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ‘Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin olurlarıyla ve genel merkezimizin güveniyle yeniden aday gösterildim. Bu gururu yaşıyorum. Rakiplerimin kimler olacağı benim için önemli değil. Ben Bilal Uludağ olarak hizmet eden ve halkının desteğini her daim arkasında gören bir belediye başkanı olmanın gururuyla yine kendimi onlara emanet edeceğim. Sarıçam’da üç hilali yeniden belediyenin burçlarına dikeceğiz’ şeklinde seçimle ilgili görüşlerini dile getirdi.