Vali bey lojman soruşturmasını açtı

Gazetemizde ve internet sitemizde Adana İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet vermekte olan sağlık lojmanının kullanımındaki usulsüzlükler ve işleyişlerin yanlışlığını içeren haber ve köşe yazılarımızdan sonra Adana Valiliği haberimizi ihbar kabul ederek soruşturma başlattı.

Adana Valimiz Mahmut Demirtaş'ın bu anlamda konuyla ilgili hassasiyet göstermesine yönelik çağrımız karşılık buldu ve Valimiz Sayın Demirtaş İl Sağlık Müdürlüğü'nden konuyla ilgili bilgilerin istenmesine ve iddiaların soruşturulmasına yönelik talimat verdi.


Hatırlanacağı üzere İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren lojmanlarda hak etmedikleri halde uzun yıllardır oturan personellerin bulunduğu, bu personeller dışında başkaca başvuruda bulananların önünün kapatıldığı, lojmanda oturulamaz durumda olan yerlerin rapor tutulmasına karşın burada idarecilerin oturmayı sürdürdükleri, lojmanın tüm hizmetlerinin il sağlık müdürlüğündeki taşeron işçiler tarafından yaptırıldığı, lojmanın yönetmeliğine aykırı olarak kişilerin oturmalarının temin edildiği konulara gündeme gelmişti. (adanadantaraf.com)