Vali Büyük’ten Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Vali Mustafa Büyük, Şehit Erler Kadir Görgülü, Fatih Yeniay ve Ali Öztaş’ın Ailelerine Taziye Ziyaretinde Bulundu.

İlk olarak Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Erler Kadir Görgülü ile Fatih Yeniay’ın ailelerini evlerinde ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, daha sonra Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Hava Ulaştırma Er Ali Öztaş'ın ailesini evlerinde ziyaret etti.


KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ

Vali Büyük, şehitlerin annelerine ve babalarına Allah’tan sabır temenni ederek, "Aziz şehitlerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güveni uğruna büyük bir kahramanlık örneği göstererek, en kutsal olan şehitlik mertebesine ulaşmışlardır" dedi.

 

ÜMİTSİZLİĞE VE KORKUYA KAPILMAYIN

Hiç kimsenin ümitsizliğe ve korkuya kapılmaması gerektiğini vurgulayan Vali Büyük, "Terörün amacı insanlara korku salarak, onları umutsuzluğa sürüklenmektir. Herkes emin olsun. Güvenlik güçlerimiz, kalleşçe ve alçakça hareket eden teröristleri nerede olursa olsun bertaraf edecektir. Devletimizi ve milletimizi korumak için canla başla görev yapan kahraman güvenlik güçlerimiz, devletin bekası ve vatandaşlarımızın refahı uğrunda, gerektiğinde gazi ve şehit olmayı şeref saymıştır. Devletimiz ve milletimiz de gazilerimizi ve şehitlerimizin ailelerini baş tacı etmiştir" diye konuştu.

 

KUR’AN-I KERİM VE DUALAR OKUNDU

Vali Mustafa Büyük’ün yanı sıra Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, 6. Mekanize  Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral  Osman Erbaş, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ın da bulunduğu şehit ailelerine taziye ziyareti, okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından son buldu.