Vali Demirtaş'a ziyaret

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru ile Adana Turunçgil Üreticileri Birliği Başkanı Remziye Karabucak, beraberlerindeki yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Adana Çiftçiler Birliği  Başkanı Mutlu Doğru ile Adana Turunçgil Üreticileri Birliği Başkanı Remziye Karabucak, ziyaretleri sırasında Adana’da son dönemde gerçekleştirilen tarımsal üretim ve rekolte oranları hakkında ayrıntılı bilgiler verdikleri Vali Mahmut Demirtaş'a, tarım zararlılarıyla mücadele konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru  ve Adana Turunçgil Üreticileri Birliği Başkanı Remziye Karabucak ile beraberlerindeki yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Vali Demirtaş ise konuşmasında, bereketli topraklara sahip olan Adana’nın tarımsal alandaki sorunların çözümü ve üreticilerin beklentilerinin karşılanması amaç ve hedefinde, hükümetin ve devlet kurumlarının da desteği doğrultusunda ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, üreticilerin taleplerini dinlediğini ve bu konuda gerekli çalışmaların ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde yapıldığını kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, ziyaret vesilesiyle tüm üreticilere selamlarını  gönderdiğini belirterek bol kazanç ve bereketli hasatlar temennisinde bulundu.

 

Ziyaret, tarım sektörünün genel durumuna ilişkin tespit ve değerlendirmelerin yapılmasının ardından  görüş alış verişinde bulunulmasıyla son buldu.