Vali Demirtaş, AB Bakanı Çelik'i ziyaret etti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik'i makamında ziyaret etti.

Vali Mahmut Demirtaş, Adana'nın her açıdan gelişip kalkınması yolunda yapılan çalışmaların yanı sıra devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ile gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi vermek ve fikir alış verişinde bulunmak üzere Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik'i, Ankara'daki makamında ziyaret etti.

 

AB Bakanı Ömer Çelik'in nezdinde, kentte son yıllarda önemli bir ivme kazanan yatırımlardan dolayı hükümet yetkililerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, Adana Valiliği olarak, hedeflenen gelişmeyi sağlamak doğrultusunda ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Vali Mahmut Demirtaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ise Adana'nın hak ettiği hizmetlerle buluşması için ellerinden gelen gayreti göstermeye ve bu konudaki projeleri desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Vali Mahmut Demirtaş'ın, AB Bakanı Sayın Ömer Çelik'i ziyareti, kentin genel durumunun ayrıntılı bir şekilde değerlendirilmesiyle sürdü.