Vali Demirtaş, İftarda Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Eşi Beyhan Demirtaş, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 177’nci Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ramazan Ayı dolayısıyla verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gazilerin katıldığı iftarda Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, şehit ailelerinin masalarına giderek, onlarla tek tek ilgilenip sohbet ederek, “Hoş geldiniz” dedi.

Adana Orduevi’nde verilen yemeğe Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Okunan duanın ardından Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş ile protokol üyeleri şehit aileleri ve gazilerle iftarını açtı.

Vali Demirtaş, Ramazan ayı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten ve onlarla iftar yapmaktan duyduğu mutluluğunu belirterek, “Ramazan ayı vesilesiyle şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Adanalı hemşerilerimizin Ramazan Ayını tebrik ediyorum” dedi.

Vali Demirtaş, iftar yemeğinde Jandarma Genel Komutanlığı’nın 177’nci Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde açılan fotoğraf sergisini de gezerek, eserler hakkında bilgi aldı.