Vali Demirtaş, Keresteciler Sitesi'ni ziyaret etti

Vali Mahmut Demirtaş, kentin ekonomik potansiyeline katkılar sunan sektörlerin temsilcileri ile diyaloglarını canlı tutmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

Ziyareti sırasında kent hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Demirtaş, Adana’yı geleceğin parlayan yıldızı yapmak için kolları sıvadıklarını vurguladı. Ülkemizin ekonomik alanda hedeflediği amaca ulaşmasında katkı sağlayabilmek için Adana Valiliği başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşların yoğun bir çalışma içerisinde olduğuna değinen Vali Demirtaş, ‘’İlimizdeki küçük sanayi siteleri ve organize sanayi bölgeleri çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz. Bu site ve bölgeler ile ilimizin üretim yapan firmaları bir araya gelecek, işbirliği yapacaklar. Bu sayede malzeme ve enerji verimliliği artacak, çevre ve kent sorunlarının azalmasına büyük katkılar sağlanacak.’’ dedi.

 

İlimizde yatırımların ve politikaların etkili olarak uygulanması için kamu kurumları, yerel yönetimler, özel kesim ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği, uyum ve koordinasyon içerisinde çalışmalara devam ettiklerini belirten Vali Demirtaş, kerestecilik sektöründe de potansiyelin daha yukarıları taşınması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 

Vali Demirtaş’ın Keresteciler Sitesi ziyareti site içerisinde faaliyet gösteren firmaları gezmesinin ardından son buldu.