Vali Demirtaş, Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı.

Vali Demirtaş'ın mesajı şöyle:

''Bayramlar, sevincin ve mutluluğun yaşandığı, günlük hayatın getirdiği her türlü üzüntü ve dargınlığın unutulması, küskünlüklerin terk edilmesi ve sevgiyle kucaklaşılan çok özel günlerdir.

Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, paylaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli ve manevi değerlerin doruk noktasına ulaştığı bu özel ve anlamlı günleri fırsat bilerek, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermemiz gerektiğini asla unutmamalıyız.

Vatandaşlarımızın bu bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan tedbirlerin alındığı bayram süresince, görev yapacak olan güvenlik, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kamu hizmetlerini en iyi şekilde sunmayı hedeflediğimiz Adanalı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ülkemize, milletimize ve İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini yüce Allah’tan diliyorum.''