Vali Demirtaş, şehitlikleri ziyaret etti

Vali Mahmut Demirtaş, Kurban Bayramı Arefesinde Asri Mezarlık ve Buruk Mezarlığı'nda bulunan şehitlikleri ziyaret etti.

Eşi  Beyhan Demirtaş ile birlikte gerçekleştirdiği şehitlik ziyaretlerine Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra 6. Mekanize ve Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, askeri ve mülk-i erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehit derneklerinin yöneticileri ve üyeleri ile şehitlerin yakınları katıldı.

 

Duygulu anların yaşandığı şehitlik ziyaretinde,  kabirlerin yanında dua okuyan şehit yakınlarına sarılarak bir taleplerinin olup olmadığını, hal ve hatırlarını soran Vali Mahmut Demirtaş, bir kez daha başsağlığı dilediği şehit ailelerinin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

Vali Mahmut Demirtaş, Asri Mezarlığı ve Buruk Mezarlığı’ndaki şehitliklerini ziyaret etmesinin ardından Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş ile Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve kamu kuruluşu temsilcileriyle birlikte şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

 

Aziz şehitlerin milletin kalbinde daima yaşayacağını kaydeden Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi hanımefendi Beyhan Demirtaş, bir kez daha başsağlığı ve sabır diledikleri şehit yakınlarının her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

 

HUZUREVİNDEKİ YAŞLILAR İLE SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

 

Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği Huzurevi’nde barınan yaşlıların ellerini öperek hal ve hatırlarını soran, onlara çiçekler vererek bayramlarını kutlayan Vali Mahmut Demirtaş, hürmet duygularını ifade ettiği yaşlılara sarılarak sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.