Vali Demirtaş'tan Adanalılar'a teşekkür

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, Adana Valiliği'nin öncülüğü ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca gerçekleştirilen 'Demokrasi Nöbeti'ne yoğun ilgi gösteren tüm Adanalılara teşekkür etti.

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Adana’da da vatandaşların demokrasiye olan bağlılıklarını tüm dünyaya haykırdığını kaydeden Vali Demirtaş, Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş ile birlikte katıldığı Demokrasi Mitingi’nde tüm Adanalı vatandaşların ülkesine, vatanına, bayrağına ve geleceğine sahip çıktığını ifade etti.

 

“Ülkemizin dört bir yanında ve Adana’mızda milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. İki gün süren Demokrasi Nöbetlerinde görüldüğü üzere; Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin verdiği 15 Temmuz Kahramanlık Destanı, asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır. Bu vesile ile “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca gerçekleştirilen “Demokrasi Nöbeti”ne yoğun ilgi gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, bürokratlarımıza, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, şehit ve gazi yakınlarımıza, tüm Adanalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bu hain darbe girişimini gerçekleştiren FÖTÖ/PDY ve diğer tüm terör örgütlerine yönelik mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi vurguluyorum. 15 Temmuz darbe girişimine karşı canlarını veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum”.