Vali Demirtaş'tan Karaisalı İlçesine Ziyaret

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Adana'nın Karaisalı ilçesini ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve kamu kuruluşu temsilcileri ile bir süre görüşen Vali Demirtaş, vatandaşların talep ve beklentilerinin karşılanması konusunda tüm kurumların gerekli hassasiyeti göstererek, vatandaş odaklı hizmet anlayışının asli görevleri olduğuna işaret etti.

Vali Demirtaş Muhtarlar ve Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın da hazır bulunduğu buluşmada mahalle muhtarları ve vatandaşlara hitap eden Vali Demirtaş, bu buluşmaları gerçekleştirmelerindeki amaçlarının sorunları bizzat muhtar ve vatandaşlardan dinlemek, dile getirilen eksikliklerin giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaları başlatmak olduğunu söyledi.

Daha sonra ilçede bulunan esnaflarla da bir süre görüşen Vali Demirtaş, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Vali Mahmut Demirtaş, ilçe meydanında bulunan Atatürk Parkında muhtarlar ve vatandaşlarla buluşmasının ardından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş, Adana Valiliği olarak toplumun tüm kesimlerine daima destek olmaya kararlı olduklarını belirterek, merkez yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Mahmut Demirtaş, FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Özel Harekât Daire Başkanlığı’na düzenlediği saldırıda şehit olan Karaisalı’nın Çatalan Mahallesi’nden Polis Memuru Sevda Güngör’ün kabrini ziyaret etti.

Vali Demirtaş, daha sonra şehidin babası Mehmet Güngör ile birlikte Sevda Güngör’ün kabrini ziyaret ederek, dualar etti.

Vali Demirtaş, daha güçlü bir Türkiye’nin bekası için, içerideki ve dışarıdaki hainlere hiçbir zaman fırsat verilmeyeceğini vurgulayarak, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyip, onlara minnet borçlu olduklarını, şehitlerin yakınlarını da devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.