Vali Demirtaş'tan Polis Haftası mesajı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 'Türk Polis Teşkilatı'nın 172. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası' Mesajı yayımladı.

Vali Demirtaş'ın mesajı şöyle:

Mutlu, huzurlu ve güven içinde bir toplum inşa edilmesinde gerekli parametrelerin yanında ‘emniyet’ kavramının kuşkusuz çok büyük bir önemi vardır.

 

Barış ve huzuru tesis etmek yolunda kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden itibaren mazisindeki ve günümüzdeki başarılarının haklı gururunu yaşayan polis teşkilatımız, evrensel hukuk ve insan hakları ilkeleri çerçevesinde, adalet ve güvenlik olgularının tesisine hayati katkılar sunmaya, her türlü zorlu çalışma koşullarında ülkesine ve milletine fedakârca hizmet etmeye, adalet, hak ve hukuk kavramlarından, vatan ve millet sevgisinden asla taviz vermeden çalışmaya benliğindeki büyük özveri ve kararlılıkla devam edecek, ülkemizin ve milletimizin gurur abidesi olma özelliğini sonsuza kadar sürdürecektir.

 

Ülkemizin bekası ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlama yolunda dünyaya örnek olan başarılı çalışmalarından dolayı emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarına ve ailelerine ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.