Vali Mahmut Demirtaş: ''Her şey güzel olacak''

Adana Valisi Mahmut Demirtaş kentin her yönden kalkınması adına mesailerini harcadıklarının altını çizip 'Bu şehir için çalışıyoruz. Kafa yoruyoruz. Proje üretip bunu da harekete geçiriyoruz. Adana'da her şey güzel olacak. Birlik ve beraberlik içinde Adana'mızı kalkındıracağız' dedi.

Gazetemizi ziyaret eden Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Güney Adana Projesi’ni çok önemsediğini ve projenin hayata geçmesinden sonra olumlu meyvelerini topladıklarını söyledi. Kentin tüm dinamiklerinin olumlu projelerde başta Valilik olmak üzere kendilerine destek vermelerinden de ziyadesi ile memnun olduğunu belirten Vali Demirtaş, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başta olmak üzere Hükümetimiz de Adana’nın kalkınması adına götürdüğümüz her olumlu projeye katkı veriyorlar. Kendilerine müteşekkirim’ dedi.

GÖREV ÜSTLENMEYE HAZIRIM

Adana’nın kent trafiğinin rahatlaması, asayiş olaylarının azalması, uyuşturucu trafik güzergahındaki kentimizde emniyet müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmalardan örnekler veren Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bu kenttin sesi olan yerel gazeteleri de çok önemsediğini belirterek Valilik olarak verebilecekleri katkılarda kendisinin görev üstlenmeye hazır olduğunu ifade etti. Adana’nın güzel haberler ile anılması noktasında da basın mensuplarına görev düştüğünü kaydeden Vali Demirtaş, ‘Bu kent sizlerle birlikte gönül birliği, el birliği yaparak çalışarak, üreterek kalkınacak. Yerel gazetelerimizin ekonomilerinin daha da iyi olması adına proje üretmeye de hazır olduğumuzu bu vesile ile  belirtmek isterim’ dedi. Biz de Çukurova Barış Gazetesi Ailesi olarak Sayın Valimizin bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.