Vefanın adı Kocaispir

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, kendisinden önce belediye başkanlığı görevinde bulunan başkanların fotoğraflarını makamına yerleştirerek 'Yüreğir'e hizmet vererek emekleri geçen saygıdeğer başkanlarımızın isimleriyle yaşatılmasını istedik. Yüreğir'e kim hizmet ederek çorbada tuzu olmuş ise saygı ile hatıralarını yad etmek gerekirdi. Biz onu yaptık' dedi ve vefa örneği sergiledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, kendisinden önce belediye başkanlığı görevinde bulunan başkanların fotoğraflarını makamına yerleştirerek ‘Yüreğir’e hizmet vererek emekleri geçen saygıdeğer başkanlarımızın isimleriyle yaşatılmasını istedik. Yüreğir’e kim hizmet ederek çorbada tuzu olmuş ise saygı ile hatıralarını yad etmek gerekirdi. Biz onu yaptık’ dedi ve vefa örneği sergiledi.

YÜREĞİR HER GÜZELLİĞE LAYIKTIR

Sinanpaşa’daki kentsel dönüşüm konusunda üzerlerine düşen görevi yapmak adına görüşmeler sürdürdüğünü ve yıkılmasına karar verilen binaların da biran önce yıkılması adına harekete geçeceklerini söyleyen Başkan Kocaispir, “Yüreğir halkımız ile her zaman sürekli diyalog halinde oluyorum. Onlardan gelen istekleri dinliyor, elimizden geldiğince çözüm üretiyorum. Resmi çalışmalar ile ilçemize gelmesi adına projelerimizi hayata geçirmek için uğraş veriyorum. Yüreğir halkı hizmetin en güzeline layıktır” dedi.

MÜJDELER SIRADA

Basın mensuplarının belediye hizmetlerini tanıtmak adına verdikleri özverili çalışmaları teşekkür ederek sözlerine devam eden Başkan Fatih Kocaispir, “Pandemi sonrasında yerel basının içinde bulunduğu sıkıntıları da iyi biliyorum. Belediyemizin kıt imkanları ile yapabileceğimiz tüm iyilik hareketini basınımız içinde yapan bir belediyeyiz. Yüreğir’de birlikte güzel işler başaracağız. Kısa zaman içinde Yüreğir çehresini değiştireceğimiz önemli atılımları gerçekleştirmek için hamlelerimizi başlatacağız” müjdesini verdi.