Virüse karşı maske ve eldivenli traş

Adana'da bir berber ve çalışanları korona virüs tedbirleri kapsamında müşterilerini maske ve eldiven takarak tıraş ediyor, tek kullanımlık havlular kullanıyor.

Adana’da bir berber ve çalışanları korona virüs tedbirleri kapsamında müşterilerini maske ve eldiven takarak tıraş ediyor, tek kullanımlık havlular kullanıyor.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan korona virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından hem yetkililer hem vatandaşlar salgından etkilenmemek için önlem alıyor. Adana’nın merkez Çukurova ilçesinin Güzelyalı Mahallesi’nde berberlik yapan Titizel Erkek Kuaförü Hakan Berber, çalışanlarıyla birlikte insanlarla yakın temas ettikleri için virüs tedbirleri kapsamında maske ve eldiven takarak tıraş yapmaya başladı.

Hakan Tetik, meslekleri gereği insanlarla sürekli yakın temas halinde olduklarını ifade ederek, hem kendileri hem de müşterilerin sağlığı için maske v eldiven takarak tıraş yaptıklarını söyledi. Tetik, ayrıca tek kullanımlık havlularda kullandıklarını ifade etti.