Voleybol Milli takımının Adanalı yıldızı

Adanalı Rifat Kantarcıoğlu, genç yaşında gösterdiği üstün performans ile Voleybol Milli Takımlarımızın parlayan yıldızı oldu.

Adanalı Milli Voleybolcu Rifat Kantarcıoğlu, gösterdiği üstün performans ile sporda emin adımlarla zirveye yürüyor. Yaş alt gruplarında Türk Milli Takılarının vazgeçilmez oyuncusu olan Türk voleybol camisasında “Voleybolun Adanalı Yıldızı” olarak tanınmaya başlandı.

Rifat Kantarcıoğlu, son olarak, Kosova Cumhuriyeti’nde yapılan voleybol şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı. Kosova’nın başkenti Priştine’de organize edilen 2017 Genç Erkekler Balkan Şampiyonası (U20’nda mücadele eden Türkiye 20 Yaş altı Erkek Voleybol Milli takımı, cuma günü 2 bin 200 seyirci kapasiteli Pallati I Rinise dte Sporteve’de oynadığı gruptaki üçüncü ve son maçında ev sahibi Kosova Milli Takımı’nı 25-13, 25-15 ve 25-22 yenerek 34te 3 yaptı şampiyon oldu. Rifat Kantarcıoğlu ve arkadaşları turnuvada yenilgisiz ve set vermeden şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

EN DEĞERLİ OYUNCU RİFAT KANTARCIOĞLU

Turnuva sonunda, Türkiye 20 Yaş altı Erkek Voleybol Milli takımı şampiyon olurken, Adanalı Rifat Kantarcıoğlu da, Balkan Şampiyonası’nın en değerli oyuncusun ünvanına layık görüldü. Rifat Kantarcıoğlu’na ödülü şampiyonluk kupasının ardından verildi.