Voleybolda dereceye giren okullara ödülleri verildi

Adana’da Gençler Okullararası Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde Fatih Terim Lisesi il birincisi oldu. Okullara ödülleri verildi.

Menderes Spor Salonu ile İMBK  Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara erkeklerde 34, kızlarda ise 49 okul katıldı.

Genç erkeklerde,  Fatih Terim Lisesi Adana şampiyonu olurken, turnuvada ikinciliği Sabancı Kız Teknik ve Meslek Lisesi, üçüncülüğü  ise Kozan Fen Lisesi elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, dereceye giren okullara ödüllerini kendi müdürlerinin vermesini rica etti. Bu uygulama Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Şentürk tarafından övgüyle karşılandı. Turnuvada birinci olan Fatih Terim Lisesi’ne ödülünü Okul Müdürü Şadi Kadam, ikinci olan Sabancı Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne Saffet Alptekin ile üçüncülüğü elde eden Kozan Fen Lisesi’ne kupa ve madalyalarını Okul Müdürü Mükremin Tanrıkulu verdiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Spor Şube Müdürü Kazım Tekin ile Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Şentürk de tüm sporcu ve yöneticileri kutlayarak başarılar dilediler.

Genç kızların müsabakaların sürdüğü, kızlarda ve erkeklerde ilk 2 sırayı alan okulların Türkiye Grup Birinciliği’ne katılmaya hak kazandığı da açıklandı.