Vural: ''Başarılı olursak camiaya moral olacak''

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu ezeli rakipleri Adanaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, '' Rakip de kazanmak istiyor. Biz de teknik ekip olarak göreve başlarken çok önemli bir maçtan başarılı çıkarsak, camiaya inanılmaz bir moral olacağının farkındayız'' dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu ezeli rakipleri Adanaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, ‘’ Rakip de kazanmak istiyor. Biz de teknik ekip olarak göreve başlarken çok önemli bir maçtan başarılı çıkarsak, camiaya inanılmaz bir moral olacağının farkındayız’’ dedi.

Yılmaz Vural, Adana Demirspor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Adanaspor ile yapacakları derbi maçını değerlendirdi.   Önlerinde çok önemli bir maçın olduğunu belirten Vural, ‘’Kendi derbimiz, yıllardır insanlarda heyecan oluşturan bir maç oynayacağız. Adanaspor'un maçlarını izledik, inceledik. Rakip de kazanmak istiyor. Biz de teknik ekip olarak göreve başlarken çok önemli bir maçtan başarılı çıkarsak, camiaya inanılmaz bir moral olacağının farkındayız. Ama biz Adana'nın 2 takımı olarak kardeşliğimiz, dostluğumuz ömür boyu devam edecek" diye konuştu.

Önlerinde 5 maçı, ligin ikinci yarısını etkileyeceğini anlatan Vural, ‘’Bu ligden ilk 2'ye kalarak mı çıkacağız yoksa play-off'lara mı kalacağız, bunu bu 5 maç sonunda göreceğiz. Moralliyiz, ekonomik anlamda sıkıntımız yok. İş sahaya kaldıysa, oyuncular ve teknik ekip olarak elimizden geleni yaparak, inşallah başarılı olacağız" dedi.

Vural, hayal etmeden bir yere varılamayacağını, Süper Lig'de oynayan bir Adana Demirspor'un hayal edilmesi gerektiğini bildirdi. Vural, Basın mensuplarının devre arasında yapılacak transferlerle ilgili sorusuna bu konuda ağzından herhangi bir kelime alamayacağını ifade etti.