Vural da çare olamadı

Hakan Kutlu'nun görevden ayrılmasının ardından Adana Demirspor'da Teknik Direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, takımın başında çıktığı 5 maçta 5 puan toplayabildi.

-  Spor Toto 1. Lig’de Hakan Kutlu’nun görevden ayrılmasının ardından Adana Demirspor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, takımın başında çıktığı 5 maçta  5 puan toplayabildi.

Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan mavi-lacivertliler de Hakan Kutlu’nun görevden ayrılmasıyla 13’üncü haftada takımın başına deneyimli Teknik Direktör Yılmaz Vural getirildi.  Vural ligin ilk yarısında takımın başında 5 maça çıktı. Vural bu maçlarda bir galibiyet alırken, 2  beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Ligin ilk yarısını topladığı 24 puanla 9’uncu sırada tamamlayan ve zirve yarışında ağır yara alan Adana Demirspor’da şimdi tüm gözler ikinci yarıya çevrildi.

Teknik Direktör Vural, kendi sahalarında yenildikleri Gençlerbirliği maçı sonrası ara transfer gelen ve giden oyuncuların olacağını belirterek, ikinci yarıya daha güçlü gireceklerinin mesajını vermişti.

Vural göreve geldiğinde mavi-lacivertliler topladığı 19 puanla, fikstürde 6’ıncı sırada yer alıyordu.

İZİN 1 OCAK’TA BİTİYOR

Bu arada, Gençlerbirliği maçı sonrası mavi-lacivertli futbolculara, teknik heyet tarafından verilen izin 1 Ocak Salı günü sona erecek. Bu tarihte Adana’da toplanacak olan futbolcular, ikinci yarı hazırlıklarının startını verecek.