Yağ: ''Aday değilim, partimin emrindeyim''

CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, Pazar günü gerçekleştirilecek il kongresinde tüm adaylara başarı diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, 27 Aralık’ta yapılacak olan İl Kongresinde aday olmadığını açıkladı. Görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen partili, partisiz herkese teşekkür eden Yağ, bir demokrasi şöleni olarak gerçekleşecek olan il kongresinde adaylara da başarı diledi. Yağ, “Türkiye’nin kurucu partisi olan CHP’de 33 yaşında il başkanlığı gibi önemli bir görevi yürütmüş olmaktan onur ve gurur duyuyorum. CHP’nin iktidar olması için bundan sonra da her zaman partimin emrindeyim” dedi.

KONGRELER PARTİ ÖRGÜTLERİNE DİNAMİZM KATIYOR

CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ yaptığı yazılı açıklamada, CHP üyelerini 27 Aralık Pazar günü Seyhan Oteli’nde yapılacak il kongresine davet etti. Kongrelerin parti içi demokrasinin olmazsa olmaz bir unsuru olduğunu dile getiren Yağ, kongrelerin parti örgütlerine dinamizm kattığına vurgu yaptı.

33 YAŞINDA İL BAŞKANI OLDU

1 Kasım seçimleri öncesinde il yönetim kurulunun oybirliğiyle aldığı karar doğrultusunda 33 yaşında İl Başkanlığı görevine getirildiğini anımsatan Yağ, görev süresi boyunca parti örgütleriyle birlikte CHP’nin Adana’da birinci parti olması için çalıştığını aktardı.

“ADAY DEĞİLİM”

Genç yaşında böylesine önemli bir görevi üstlenmekten dolayı onur duyduğunu kaydeden Yağ, 27 Aralık’ta Seyhan Oteli’nde yapılacak Adana İl Kongresinde aday olmadığını söyledi.  Görev süresi boyunca destek olan partili partisiz herkese teşekkür eden Yağ, bundan sonra da CHP’nin iktidarı için çalışacağını ifade etti.

 

“PARTİMİN EMRİNDEYİM”

Gökhan Yağ, “Ekonomik sorunlarla boğuşan ve bir savaşın eşiğinde olan Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var. Bu hedef doğrultusunda her zaman partimin emrindeyim. Bir demokrasi şöleni olan il kongresinde  tüm adaylarımıza başarı diliyorum” diye konuştu.