Yardımlar Dualar Eşliğinde Yola Çıkıyor

AK Parti Adana il ve ilçe teşkilatları tarafından, Bayırbucak Türkmenleri için toplanan yardımlar dualar eşliğinde yola çıkarılırken, bugüne kadar toplam 7 TIR dolusu yardım gönderildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından partinin bütün il ve ilçe teşkilatlarında Bayırbucak Türkmenleri’ne yönelik yardım kampanyası düzenlendi. Kampanyaya,  AK Parti Adana İl Başkanlığı da bütün teşkilatlarıyla destek verdi.

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın organize ettiği kampanyada toplanan yardımlar arasında bot, çocuk maması, çocuk bezi, battaniye, yatak, kuru gıda, su ve konserve yiyecekler bulunuyor.

İl Başkanlığında toplanan yardımlar, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, İl Sosyal Politikalar Başkanı Sevda Erdede, Dış İlişkiler Başkanı İsa Bozkurt, Ekonomik İşler Başkanı Hasan Dönmez, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TIR’lara yüklendi. İlçe teşkilatlarında toplanan yardımlar da, ilçe teşkilatları tarafından TIR’lara yüklendi.

TIR’lara yüklenen yardımlar dualar eşliğinde Bayırbucak Türkmenlerine gönderdi.
Yardım kampanyasında emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Türkmen kardeşlerimiz orada açken biz burada elimiz kolumuz bağlı duramazdık. Bayırbucak’taki kardeşlerimizin yarasına bir nebze de olsa merhem olabildiysek ne mutlu bize. Yardım kampanyasına gösterdiği bu yoğun ilgiden dolayı halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.