Yaşar Turan'dan Yüreğir'li muhtarlara ziyaret

AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Turan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Yüreğir ilçesindeki Muhtarlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Yüreğir Belediye Başkan Adaylığı için çalışmalarını sürdüren AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Turan, ilçedeki çalışmaları çerçevesinde Sarıçam Mahalle Muhtarı Fethi Yıldız, Levent Mahalle Muhtarı Mustafa Kınış, 19 Mayıs Mahalle Muhtarı Hüdeyda Uçak, Yunusemre Mahalle Muhtarı Şükrü Tatlı ve Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Ahmet Özbulat'ı makamlarında ziyaret etti.

 

Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Turan, ziyareti sırasında,muhtarlarla sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve mahallenin sorunlarını dinledi. Yaşar Turan konuşmasında  "Muhtarlarımız bizim için çok önemlidir, vatandaşlarımıza hizmet için her zaman köprü görevi görmektedirler. Yüreğir ilçesinde AK Parti belediyeciliğinin getirdiği hizmetleri daha da artırarak, ilçemizi hep beraber kalkındıracağız” dedi.

 

Mahalle Muhtarları  ise Sn.Turan'ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek "Yüreğir Belediye Meclis Üyeliği süresince bize ve mahallemize her zaman sahip çıktı. Kendisi bizlerin arasından yetişen, hizmet aşkıyla yola çıkan genç ve tecrübeli bir kardeşimiz, Muhtarlar olarak Yaşar Turan’ı çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz.” diye konuştular.

 

Yüreğir Mahalle muhtarlarının gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Yüreğir ilçe Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Turan açıklamasına şöyle devam etti:

 

“Sizlerle birlikte Yüreğir’de her zaman güzel işlere imza attık.Sizlerin bize desteği çok önemlidir.Biz Yüreğirliyiz ve ilçenin sorunlarını biliyoruz. Görevde bulunduğumuz süre içinde bu sorunların bir kısmını çözüme kavuşturmuş olsakta, Yüreğir için yapacağımız daha çok hizmet var.” dedi.