Yeni transferler antrenmanda

TFF 1. Lig'de ilk yarı kötü bir performans sergileyerek küme düşme hattında yer alan ara transfere hızlı başladı. Turuncu-beyazlılar Galatasaray'dan Celil, Konyaspor'dan Savaş ile bonservisi elinde olan Canberk ile sözleşme imzaladı. Yeni transferler antrenmana çıktı.

TFF 1. Lig’de ilk yarı kötü bir performans sergileyerek küme düşme hattında yer alan ara transfere hızlı başladı.

 

Turuncu-beyazlılar Galatasaray’dan Celil, Konyaspor’dan Savaş ile bonservisi elinde olan Canberk ile sözleşme imzaladı. Yeni transferler antrenmana çıktı.

 

Adanaspor ikinci yarı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yaparak futbolcular hazırlıklarını neşe içerisinde sürdürürken yönetimde teknik heyetin istediği transferleri gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

 

Yönetim ilk olarak Galatasaray’dan Celil, Konyaspor’dan Savaş ile bonservisi elinde olan Canberk ile sözleşme imzaladı. Yeni transferler antrenmana çıktı.

 

Turuncu-beyazlıların transfer çalışmalarını sürdürdüğü ve anlaşma sağlanan futbolcularla sözleşmelerin hafta içerisinde imzalanacağı belirtildi.

 

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, ligin ikinci yarısında taraftara bambaşka bir Adanaspor izlettireceklerini söyledi.