Yeşiltaş, ''Erdoğan'ı Başkan'da yapacağız"

AK Parti Seyhan İlçe 84. Danışma Meclisi Toplantısı Seyhan Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla yapıldı. Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, ''Recep Tayyip Erdoğan'ı Nasıl Cumhurbaşkanı Yaptıysak, Başkan'da Yapacağız' dedi.

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Abdurahman Yeşiltaş öncelikle mahalle temsilcilerimiz mahalle yöneticilerimiz gönüllü yöneticilerimiz ve sandık yönetimlerimizi yeniden gözden geçirip bu teşkilat mensuplarımızı hem bilgilendireceğiz hem de motivasyonlarını artırıcı eğitim çalışmaları yapacağız.

İl Başkanı Fikret Yeni yaptığı konuşmada, ''Seyhan İlçe Teşkilatımız bizim için çok önemli teşkilatımızdan Seyhan olmasa adana olmaz. Bizler Seyhan teşkilatımızın çalışmalarından memnunuz ve yakından takip ediyoruz, bu yapılan muhteşem toplantı bunu gösteriyor. Seyhan’ın her zaman hedefleri büyük İnşallah bu çalışmalarımızı daha da artırarak oy oranımızı Seyhan’da artıracağız. Bizlerde Seyhan teşkilatımızın toplantılarına katılacağız. Başkanlık sistemini anlatacağız, inşallah el birliğiyle cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız'' dedi.