Yücel Bayram engelli Mihriban'ı evinde ziyaret etti

MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram engelli Mihriban’ı evinde ziyaret etti ve hem insan hayatında hem de kent yaşamında engelleri aşma konusunda bir dizi proje hazırladıklarını ifade etti. Bayram Mihriban hanımla beraber 3 engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye hediye etti.

BAYRAM’DAN ANLAMLI ZİYARET

Dünya Engelliler Haftası kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye Başkan adayı Yücel Bayram,  45 yıldır yatağa bağlı olarak Yüreğir ilçesinde yaşamını sürdüren Mihriban Özagil’i ziyaret etti. Ziyareti sırasında Mihriban’ın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrenen Bayram, hemen Mihriban’a bir tekerlekli sandalye hediye etti. Bayram Mihriban’la birlikte 3 tane daha tekerlekli sandalye verdi. Burada görüşlerini açıklayan MHP Yüreğir belediye başkan adayı Bayram, engelli olmak hiçbir şey yapamamak değildir, Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla sözlerinin çok önemli olduğunu, engelli vatandaşları yılda bir kere değil her zaman hatırlamamız gerekli. Hepimiz birer engelli adayıyız. Dolayısıyla onların ihtiyacı olan her konuyu yakından takip etmek bizim görevimiz” Şeklinde konuştu

ENGEL VUCUTTA DEĞİL KAFALARDA

3 Aralık Dünya engelliler haftası dolayısıyla bir açılama yapan ve göreve geldiklerinde engellilere yönelik çok özel projelerin olduğunu hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel "Bir şehrin medeniyet ölçüsü, o şehirde yaşayan engelli vatandaşların o kenti kullanma oranına bağlıdır" dedi.

Yüreğir’i daha iyi hissedip, daha iyi yaşayabilmeleri, engelleri aşma adına birlikte hizmet modelleri üreteceklerini açıklayan Bayram, "Engelliler aslında toplumun aynasıdır. Toplumda eğer yaşam alanlarında varlıklarını hissettirebiliyorsanız, yaşaya biliniyorsa o kent kendisini yaşatmış demektir. Biz göreve geldiğimiz zaman herkes için erişilebilir bir Yüreğir adına bir komisyon kuracağız. Yüreğir’i tüm engelli vatandaşlarımızın da kullanabileceği bir yaşam standardı yüksek bir ilçe konumuna getireceğiz ve dizayn edeceğiz. Engelleri ortadan kaldıracağız" diye konuştu.

Yücel Bayram, bu duygu ve düşüncülerle tüm engelli kardeşlerimizin engelliler gününü yürekten kutluyoruz" diyerek, engellileri sadece bugün değil, her gün hatırlamak gerektiğine vurgu yaptı.